Empresa Gestora de viviendas turísticas | Nº inscripción: EGVT-984-A

Hitta din dröm fastighet i Costa Blanca

Se egenskaper genom området

Utvalda egenskaper

Visa alla Fastigheter

Senaste nytt

Återförsäljning Lägenhet i Cabo Roig Costa Blanca Alicante

23 Mär 2018

Återförsäljning Lägenhet i Cabo Roig Costa Blanca Alicante

Erfarenheten av att leva i en liten kuststad, med alla faciliteter och tjänster som behövs och att samtidigt bli erbjuden en värld av alternativ med både nöje och avkoppling, det kan bara förbättras med en sak .... Det perfekta...

Läs mer +

Köp Övriga Bostäder i Cabo Roig Alicante Costa Blanca

5 Mär 2018

Köp Övriga Bostäder i Cabo Roig Alicante Costa Blanca

Om du vill köpa en begagnad fastighet i Cabo Roig på Costa Blanca Alicante, med Maraiso, har du de bästa möjligheterna att uppnå den mest perfekta fastighetsbyrån som kan ge dig den mest personlig servicen....

Läs mer +

Visa alla Blog / Nyheter

Köp en Ny lägenhet i Campoamor Costa Blanca

Över 218 mil av vacker kustlinje med lugna stränder och vit sand, med ett privilegierat klimat där solen skiner över 2800 timmar per år, och med Medelhavet utanför, är mer än tillräckligt av skäl till att köpa en ny lägenhet i Campoamor där man kan uppfylla sin dröm i ett liv av avkoppling och välbefinnande på rätt plats.

På Maraiso, fastighetsmäklare i Costa Blanca har vi många nya och begagnade bostäder till salu, platser så som Villamartin, Playa Flamenca, Lomas de Campoamor, Cabo Roig, La Zenia, Ciudad Quesada och många andra ställen. Där våra kunder kan hitta många attraktiva platser där de kan tillbinga sin tid och njuta. Alla fastigheter som du kan hitta har en snygg design och finish och är i mycket gott skick, redo att flytta in i.

Om du verkligen är intresserad av att köpa en ny fastighet i Orihuela Costa, måste du ha hjälp av en fastighetsmäklare med erfarenhet inom området. Således är din investering är i goda händer. Maraiso arbetare vet mycket fastighetsmarknaden på Medelhavskusten och vårt företag har över 10 års erfarenhet hjälpt kunder från Norge, Sverige, Tyskland, osv ... att hitta en perfekt fastighet.

För att lyckas i denna strävan, erbjuder vi en fullt personlig och individualiserad tjänst där vi fokuserar på att känna av din smak ditt behov så att det blir möjligt att få din önskan uppfylld att köpa en ny lägenhet i Costa Blanca i bästa skick och till det bästa priset, Kontakta Maraiso, vi är specialiserade på strand nära fastigheter i Orihuela Costa.

Behöver du hjälp?

Kontakt med oss