Empresa Gestora de viviendas turísticas | Nº inscripción: EGVT-984-A

Hitta din dröm fastighet i Costa Blanca

Se egenskaper genom området

Utvalda egenskaper

Visa alla Fastigheter

Senaste nytt

Återförsäljning Lägenhet i Cabo Roig Costa Blanca Alicante

23 Mär 2018

Återförsäljning Lägenhet i Cabo Roig Costa Blanca Alicante

Erfarenheten av att leva i en liten kuststad, med alla faciliteter och tjänster som behövs och att samtidigt bli erbjuden en värld av alternativ med både nöje och avkoppling, det kan bara förbättras med en sak .... Det perfekta...

Läs mer +

Köp Övriga Bostäder i Cabo Roig Alicante Costa Blanca

5 Mär 2018

Köp Övriga Bostäder i Cabo Roig Alicante Costa Blanca

Om du vill köpa en begagnad fastighet i Cabo Roig på Costa Blanca Alicante, med Maraiso, har du de bästa möjligheterna att uppnå den mest perfekta fastighetsbyrån som kan ge dig den mest personlig servicen....

Läs mer +

Visa alla Blog / Nyheter

Köp strandnära villa i Alicante Costa Blanca

Maraiso, fastighetsmäklare i Campoamor vill ta detta tillfälle att föreslå ett köp av en villa på stranden på Costa Blanca. Det är perfekt tid att göra det och det finns flera anledningar.

Svag återhämtning på den spanska fastighetsmarknaden får oss att tänka att priset på bostäder har nått historiskt låga nivåer, i kombination med de utmärkta förutsättningar i livet som våra kunder hittar här och de fantastiska fastigheter som vi erbjuder, känner vi en skyldighet att rekommendera intressanta fastigheter som vi har till salu i Orihuela Costa och Costa Blanca.

Efter fastighetsboomen som utlöste att bostadspriserna störtade ner i en djup kris i Spanien. Ett decennium senare, och efter några år med stort avbrott i efterfrågan och priser som dragit ner i källaren. Ser man nu en del tecken på återhämtning inom tegelindustrin. Av denna anledning har priserna på bostäder möjligen nått sin lägsta nivå.

Dessutom har Costa Blanca ett privilegierat klimat och naturmiljö. Detta område av Costa Blanca Södra Orihuela Costa, Maraisos hem, har spridit sig över många platser så som Villamartin, Playa Flamenca, Lomas de Campoamor, Cabo Roig, La Zenia, Ciudad Quesada och många andra orter. Det är inte kallt och regnigt som på Costa Brava på vintern, och inte heller så varmt och fuktigt som Costa del Sol på sommaren.

Costa Blanca har den bästa temperaturen under hela året. Dess klimat har erkänts av Världshälsoorganisationen som en av de bästa i världen. Många människor med artrit kommer till Costa Blanca och inom några dagar mår de mycket bättre. Under vintermånaderna finns det nästan lika många soldagar som på sommaren. Detta är mycket viktigt då de flesta av våra kunder är svenskar, ryssar, norrmän, tyskar eller britter som kommer till våra kuster, de är trötta på de dåliga vädret och de låga temperaturerna.

Kontakta vår mäklare och njut av de bästa strandnära fastigheterna som vi har till salu i Spanien. Det är idealiskt tid att köpa en villa på stranden i Costa Blanca. Med 10 års erfarenhet och med den professionalism vi har om våra fastigheter så kommer du att finna en mycket trevlig upplevelse.

Behöver du hjälp?

Kontakt med oss