Empresa Gestora de viviendas turísticas | Nº inscripción: EGVT-984-A

Hitta din dröm fastighet i Costa Blanca

Se egenskaper genom området

Utvalda egenskaper

Visa alla Fastigheter

Senaste nytt

Återförsäljning Lägenhet i Cabo Roig Costa Blanca Alicante

23 Mär 2018

Återförsäljning Lägenhet i Cabo Roig Costa Blanca Alicante

Erfarenheten av att leva i en liten kuststad, med alla faciliteter och tjänster som behövs och att samtidigt bli erbjuden en värld av alternativ med både nöje och avkoppling, det kan bara förbättras med en sak .... Det perfekta...

Läs mer +

Köp Övriga Bostäder i Cabo Roig Alicante Costa Blanca

5 Mär 2018

Köp Övriga Bostäder i Cabo Roig Alicante Costa Blanca

Om du vill köpa en begagnad fastighet i Cabo Roig på Costa Blanca Alicante, med Maraiso, har du de bästa möjligheterna att uppnå den mest perfekta fastighetsbyrån som kan ge dig den mest personlig servicen....

Läs mer +

Visa alla Blog / Nyheter

Lägenheter på första linjen vid havet i Alicante Costa Blanca

Om du är intresserad av att göra en bra affär? De bästa förutsättningarna finns på Costa Blanca, de bästa lägenheterna ligger på stranden i Alicante. Vi på Maraiso, fastighetsmäklare i Orihuela Costa, Alicante Vi erbjuder de kunder som litar på oss att hitta sitt nya hem, de bästa husen i Costa Blanca med spektakulära vyer och bästa priser.

Det som skiljer den stora majoriteten av bostäder som vi har är att många av våra hus har havsutsikt eller ligger väldigt nära havet. Denna lyx och lugn kan hittas vid Medelhavet.

Dessutom har Maraiso, fastighetsmäklare på Costa Blanca lägenheter på stranden i Alicante samtidigt som de ligger nära de stora shoppinggatorna och alla övriga tjänster. Komfort, avkoppling och lyx är vad du hittar i var och en av de hus som vi har tillgängliga.

I våra säljkontor är vi stolta att kunna erbjuda våra kunder fantastiska lägenheter i moderna byggnader och de bästa inköpsvillkoren du hittar. Du kan besöka oss på våra kontor i Dehesa Campoamor eller via vår hemsida.

Det är en fördel att ha en lägenhet nära butiker, barer, restauranger, snabbköp, m.m. Våra kunder uppskattar bekvämligheten med detta, samt att de hittar de gyllene sandstränderna på Costa Blanca på bara 10 minuter. Eftersom många internationella samfund bildats på Costa Blanca, kan våra kunder känna sig hemma, bara njuta av allt gott det privilegierade klimat och Medelhavs vädret ger. Genom motorvägen AP-7, kan du snabbt ansluta till flera charmiga små städer som ligger över hela Costa Blanca.

Bor ni i en lägenhet runt Alicante finns det många fina närliggande platser att besöka samt att göra ett besök i Murcia och njuta av den fantastiska nya Paramount nöjesparken, som beräknas öppna under 2015 och kommer att vara den största nöjespark i Europa. Kontakta Maraiso, så du kan njuta av de bästa strand fastigheterna på hela Orihuela Costa.

Behöver du hjälp?

Kontakt med oss