Empresa Gestora de viviendas turísticas | Nº inscripción: EGVT-984-A

Köp en Seafront Lägenhet i Torrevieja, Costa Blanca: Hitta ditt drömhus

25 Aug 2019

Vill du köpa en lägenhet vid havet i Torrevieja, Costa Blanca? Om så är fallet, kan vi erbjuda dig det bästa utbudet av lägenheter i ett av de mest attraktiva städerna vid Medelhavet.

På Maraiso har vi en stor erfarenhet av fastighetsbranschen och vi vet hur man identifierar de bästa fastigheterna på den vackra Costa Blanca. Vi erbjuder dig ett stort utbud av lägenheter i Torrevieja där du kan hitta ditt drömhus framför det majestätiska Medelhavet.

Vi erbjuder dig både nybyggnation och begagnade lägenheter med överkomliga priser. Prisintervallet på våra tillgängliga lägenheter till salu i Torrevieja startar på bara 55.000 €. De flesta av dem har fantastiska egenskaper som havsutsikt, stora balkonger eller gemensam pool.

Att köpa en havsnära lägenhet i Torrevieja, Costa Blanca, kommer att vara ett klokt beslut eftersom vi talar om en av de mest intressanta kuststäderna i Spanien. Torrevieja blandar perfekt modernitet med en fantastisk natur. Att leva i denna del av Medelhavet då kan du njuta av ett stort utbud av tjänster och bekvämligheter, och samtidigt hitta vackra naturområden som de berömda saltsjöarna i La Mata och Torrevieja eller de vackra lokala stränderna.

Dessutom är vägförbindelserna i området utmärkta, så du kommer lätt att kunna nå intressanta ovh viktiga orter som Alicante flygplats, La Zenia Boulevard (kommersiella centrum) eller någon av de prestigefyllda golfbanor på Costa Blanca.

Om du vill veta mer om Maraiso eller någon av våra tillgängliga lägenheter som är till salu i Torrevieja, tveka inte att kontakta oss. Vi ger dig den bästa professionella och personlig rådgivning.

< Tillbaka