Empresa Gestora de viviendas turísticas | Nº inscripción: EGVT-984-A

Beachfront Lägenheter Till Salu i Orihuela Costa, Alicante: Upptäck våra möjligheter

18 Aug 2019

Vi har ett stort urval av tillgängliga och strandnära lägenheter till salu i Orihuela Costa, Alicante. Hitta ditt drömhus i Medelhavet med Maraiso.

Om du letar efter strandnära lägenheter till salu i Orihuela Costa, erbjuder vi dig de bästa lägenheter med bra egenskaper. Våra fastigheter till salu finns i de bästa städerna runt Orihuela Costa och Torrevieja (Alicante-regionen), så att vi kan hjälpa dig att hitta exakt det du söker efter. Kom ihåg att vår portfölj omfattar både nybyggnation och begagnade hus, samt ett brett utbud av design (modern, klassisk, rustikt, etc.).

Vi känner verkligen passion av vårt arbete, och det är därför vi erbjuder dig det bästa personlig servicen. Vi vill att du skall njuta så mycket som möjligt av att köpa ditt hem i Spanien. På Maraiso ger vi dig en avkopplande köpupplevelse, inklusive en professionell och erfaren rådgivning.

Medarbetarna i vårt team talar flera språk (svenska, tyska, engelska, etc.), så de kommer att kunna hjälpa dig utan språkbarriärer. Dessutom har vi en djup kunskap om de administrativa och rättsliga åtgärder i samband med köp av en fastighet i Spanien..

Förmodligen en av de mest intressanta aspekterna av att leva i Orihuela Costa är den stora kvaliteten på stränderna. De flesta av dem har den blå flaggan tack vare sina vackra vita sand, klart vatten och magnifika servicenivå (enkla åtkomster, säkerhet, etc.).

Tveka inte att kontakta oss idag om du är ute efter strandnära lägenheter till salu i Orihuela Costa, Alicante. Vi kommer att vara till ditt förfogande för att hitta ditt drömhus i Medelhavet.

< Tillbaka