Empresa Gestora de viviendas turísticas | Nº inscripción: EGVT-984-A

Köp ny lägenhet i Orihuela Costa, Costa Blanca: Få ett hem vid Medelhavet.

1 Okt 2019

Vill du köpa en lägenhet för i Orihuela Costa, Costa Blanca? Vi har fastigheten som du söker. På Maraiso har vi över 10 års erfarenhet, vi har blivit en av de bästa fastighetsmäklare i hela provinsen Alicante. Vår identitet bygger på ett nära och personlig, professionell service, och en portfölj med de bästa fastigheterna i hela provinsen Alicante.

Vill du veta varför en ny lägenhet i Orihuela Costa kan vara det bästa beslut du kan göra mot framtida semester? Några skäl som vi ger dig:

  • Staden Orihuela, som ligger på Costa Blanca, Alicante, är en av de viktigaste städerna i södra Alicante. Det kulturella och ekonomiska i regionen har under de senaste decennierna också pekats ut som ett viktigt centrum för turism. Således resenärer i alla åldrar och alla nationaliteter väljer att tillbringa många semestrar här, vilket skapar en festlig semester atmosfär, under sommarmånaderna är det unikt.
  • Tack vare det antal människor som väljer att komma till Orihuela Costa varje år, kan ni hitta en hel del restauranger, barer och klubbar, inte bara här utan i alla de omgivande städerna.
  • Självklart är någon av Orihuela Costa fantastiska stränder. Här finns många, och mycket bra. Om du föredrar att vandra genom naturområden, har Alicante också flera vandringsleder.
  • Även de bästa restaurangerna och de bästa stränderna är inte bra om vi inte kan nyttja dem på rätt sätt, i er lägenhet i Orihuela kan du göra det tack vare att de goda temperaturerna bibehålls under hela året i Costa Blanca. Varmt på sommaren, milt på vintern, och mycket lite regn;
  • Vi är övertygade, att köpa en ny lägenhet i Orihuela Costa är kanske det bästa du kan göra? I så fall, kontakta Maraiso. Vi finns här för dig!

    < Tillbaka