Empresa Gestora de viviendas turísticas | Nº inscripción: EGVT-984-A

Köp begagnade Lägenhet i Torrevieja, Costa Blanca: Hitta ditt dröm.

24 Sep 2019

Om du vill köpa en begagnad lägenhet i Torrevieja, Costa Blanca, behöver vi fastighetsmäklare. Vår mer än 10 års erfarenhet Maraiso konsoliderats som en av de bästa fastighetsmäklare i hela provinsen Alicante. Professionell arbete och en nära och personlig kontakt med våra kunder är våra kännetecken.

En lägenhet återförsäljning i Alicante stad Torrevieja är det bästa beslut du kan göra mot sina framtida semestrar och hans familj. Om du vill veta varför, uppmärksamma de skäl som vi ge dig:

  • Staden Torrevieja, ligger på Costa Blanca, Alicante, har i årtionden varit en av de platser turist betydelse i Europa. Människor i alla åldrar och alla nationaliteter väljer att tillbringa många semestrar här, skapar en festlig semester atmosfär under sommarmånaderna kommer det att vara svårt att hitta någon annanstans.
  • När det gäller det här, massor av människor som kommer och bor i Torrevieja varje sommar ser till att vi kommer att hitta ett brett utbud av fritidsaktiviteter, inklusive barer, klubbar och restauranger.
  • Naturligtvis kan vi inte glömma stranden. Torrevieja har många, och mycket bra. Alla av dem också mycket närmare din lägenhet än du tror. Om du föredrar att vandra genom naturområden, har Alicante också flera vandringsleder.
  • Inget du har sagt skulle vara värt mycket om vi inte kunde använda det på rätt sätt, och i vår lägenhet i Torrevieja kan göra det tack vare goda temperaturer bibehålls under hela året i denna region i Spanien. Mild under vintern, dig varm under sommaren, och mycket lite regn; Dessa är kännetecken.
  • Om du har bestämt dig för att köpa en lägenhet i Torrevieja återförsäljning, och vill vara säker på att hela processen genomförs med största professionalism, vänligen ha Maraiso. Vi kommer inte att svika.

    < Tillbaka