Empresa Gestora de viviendas turísticas | Nº inscripción: EGVT-984-A

Begagnade villor till salu i La Zenia, Orihuela Costa: Top Chalets.

17 Sep 2019

Letar du efter begagnade lägenheter till salu i La Zenia, Orihuela Costa? Maraiso är egenskapen som du behöver. Vi har över 10 års erfarenhet av fastigheter på Costa Blanca, alltid ute efter att ge våra kunder god service och personlig behandling.

Vår meritlista så länge och vår kunskap om bostadsmarknaden i Alicante Låt oss veta vad våra kunder vill ha i en stuga. De vill vara stort och vill ha en uppfattning och vill ha en trädgård som är så stor som möjligt. I den meningen bör inte oroa; hittar du i vår katalog.

Självklart vet vi att köpa en villa i La Zenia, eller någon annan typ av bostäder, oavsett om syftet är det inte ett beslut att ta lätt på. Krävs för att utvärdera många alternativ och tillbringar mycket av vår tid. Eftersom vi vill hjälpa Maraiso allt går bra, och därför påminner vi tre faktorer som inte bör förbises när du köper din bostad återförsäljning:

  • Var är precis stugan är avgörande. Det kommer att påverka de metoder vi har i fritiden, eller till och med priset på fastigheten. I La Zenia, till exempel, hittar du stranden praktiskt taget granne med ditt nya hem, förutom att vara mycket nära en av de bästa och största köpcentrum i regionen.
  • Därefter anläggningarna i stugan. I detta inkluderar vi inte bara grundläggande element som antalet rum eller storleken på köket, men också mer värdefull som en pool, ett garage, eller dimensionerna på trädgården.
  • Slutligen, värde, var att påverka vad vi nämnt.
  • Om du köper en återförsäljning villa i La Zenia, eller någon annanstans i Orihuela Costa, gör det med Maraiso. Vi kommer inte att svika.

    < Tillbaka