Empresa Gestora de viviendas turísticas | Nº inscripción: EGVT-984-A

Köp en lägenhet i Cabo Roig Costa Blanca. Med det bästa läget för att njuta av en magisk plats på Costa Blanca

6 Okt 2019

Vi är på plats för er om ni ämnar köpa en begagnad lägenhet i Cabo Roig, eller i något annat område på Costa Blanca. Maraiso fastighetsförmedling har de bästa förutsättningarna för att hitta en fastighet vid havet.

Maraiso med säte i Dehesa de Campoamor i Orihuela Costa, har över tio års erfarenhet av kunder från hela världen, särskilt de svenska och skandinaviska kunderna har vi hjälpt att hitta en fastighet att njuta av vid Medelhavet.

När du köper en begagnad lägenhet i Cabo Roig, Costa Blanca, kan ni som kund kan lugnt anförtro er till Maraiso, ett företag som arbetar professionellt och effektivt, håller ständig kontakt med kunden och hjälper till med alla frågor som kan uppstå.

Om du förlitar dig på Maraiso, kan du njuta av komforten i någon av de underbara fastigheter som rymmer vår katalog. Alternativen för fritid och nöje är många på den spanska östkusten. Här är två av de viktigaste:

Stränder: Med över 200 stränder, är Costa Blanca en idealisk plats att bo och leva på. Med temperaturer på sommaren som inte är så varmt och fuktigt som i Costa Brava, vintrarna är mildare och inte lika kalla. Orörd vit sand, med strandpromenader och strandbarer bland sanddynerna. Lita på Maraiso känn sann lyx och njut av en perfekt tillvaro.

Mat: Spanien har en stor gastronomiska tradition som du kan njuta av om du väljer att köpa en begagnad lägenhet i Cabo Roig. Med många barer, restauranger och strandbarer, de kunder och turister som tar sig till Costa Blanca är privilegierad att få möjlighet att föda sina gommar med läckra smaker till otroligt låga priser jämfört med sina hemländer.

Om du har bestämt dig för att köpa en begagnad lägenhet i Cabo Roig och vill vara säker på att hela processen genomförs med fullständig professionalism, tveka inte att kontakta Maraiso. Våra agenter kommer omedelbart att börja arbeta med att hitta ert perfekta hem.

< Tillbaka