Empresa Gestora de viviendas turísticas | Nº inscripción: EGVT-984-A

Resale Parhus Villa i Campoamor Costa Blanca. Vackert detaljerad i ditt hus

22 Okt 2019

Har du funderat på att köpa en halv villa för återförsäljning i Dehesa Campoamor? Är du intresserad av att njuta av lyx och livskvalitet som erbjuds av kusten i Medelhavet? Om du är, precis som alla våra kunder, alla som är intresserade av att veta det underbara vädret och villkoren för livet i den spanska Costa Blanca, är fastighetsförmedling Maraiso vad du behöver.

Vårt företag har arbetat med våra kunder, ge dem råd med största professionalism och kunskap om marknaden för att få en fastighet i Dehesa Campoamor som passar vad de söker efter mer än tio år. I de flesta fall är framgång garanteras om giltigheten och behandling av våra professionella aktörer erbjuda till våra kunder, lägger fantastiska alternativ att njuta längs Costa Blanca.

När du köper en halv villa för återförsäljning i Dehesa Campoamor kan du njuta av den spanska livsstilen och annan underhållning för att hjälpa dig att snabbt glömma kylan och dåliga väderförhållanden i ditt hemland.

De flesta av våra kunder kommer från den norra delen av kontinenten och nå Maraiso söker en plats att koppla av och tillbringa mer tid att fokusera på att njuta av livet. Därför är alla egenskaper som är i katalogen Maraiso gavs tillfälle att njuta av stränder, nattklubbar, barer och restauranger, kort sagt, att allt det roliga alternativ finns i de orter där i våra hem.

Utrustad med alla detaljer och exceptionella finish i Maraiso katalogen kan du hitta bostäder av alla slag, från villor till lägenheter, bungalows, våningshus, flera ... etc. Varje rum har en pool, trädgård, terrass, och de viktigaste egenskaperna Maraiso, vetter mot Medelhavet.

Så om du vill köpa en halv villa för återförsäljning i Dehesa Campoamor och bli en del av en av de många internationella samfund som har skapats i hela Costa Blanca, kontakta Maraiso. Hitta ditt hem nära stranden för säker!

< Tillbaka