Empresa Gestora de viviendas turísticas | Nº inscripción: EGVT-984-A

Att köpa en villa i Cabo Roig Costa Blanca: "Den bästa platsen för din hälsa", WHO

16 Okt 2019

Vad sägs om en naturskön miljö med utsikt över Medelhavet? Områden med underhållning, Sport och alla grundläggande tjänster? Om du väljer att köpa ett radhus i Cabo Roig med oss på Maraiso har du möjlighet att utforma ett nytt liv i ett fint område i Costa Blanca.

Vi har hjälpt kunder från norra Europa mer än tio år som varigt trötta på dåligt väder och låga temperaturer i sina hemländer.

Förlitar er på vår professionalism och erfarenhet. I vårt sortiment hittar du många olika klasser, lyxiga, Havsnära, familjära.

Cabo Roig har identifierats av Global Health Organisation som en av de mest hälsosamma platserna i världen, tack vare det torra klimatet särskilt gynnsam för sjukdomar som reumatism, artrit och astma. Njut av den otroliga stränderna i Cabo Roig och Costa Blanca.

Playa Caleta: är en sorts strand-vik som kan nås via bekväma trappor. Stranden har en stor strandpromenad samt tillhandahåller olika tjänster för vattensport älskare såsom Wela, vindsurfing och vattenskidor. Här finns även flera barer och restauranger.

Cala Capitan Beach: ligger norr om Cabo Roig, stranden med lugnt vatten och vit sand av god kvalitet. På den här stranden hittar parkeringstjänster, allmänna telefonnätet, särskilt tillträde för funktionshindrade, busshållplats, vakttorn, stations bistånd samt många restauranger.

< Tillbaka