Empresa Gestora de viviendas turísticas | Nº inscripción: EGVT-984-A

Köp begagnad Villa i Campoamor Alicante Costa Blanca. Lyxfastighet

2 Okt 2019

Om du vill veta var de bästa bostäder på kusten vid Medelhavet är, där du kan vakna upp och se havet varje dag, titta in på de bostäder vi har på Maraiso. Att köpa en Begagnad Villa i Campoamor, Costa Blanca Alicante ger er en stor möjlighet att förverkliga era drömmar och njuta av den bästa naturen från ert hem.

På Maraiso har vi att varit verksamma i mer än tio år som fastighetsmäklare och de kunder som valt oss är skandinaviska, engelska, spanska, franska eller tyskar som kommit till Costa Blanca och sökt ett hem där de kan spendera de bästa semester eller ett längre säsongsboende. Sanningen är att möjligheterna för våra kunder att få njuta av platser som Campoamor, Guardamar, Torrevieja, osv ... är oslagbar på grund av det många fritid och nöjes sysslor som finns i området.

När du köper en begagnad fastighet genom Maraiso, då vet du att du har haft åtkomst till de bästa hus du kunde hitta. Alla våra bostäder har fantastiska utsikter över havet, trädgården eller poolområdet. Dessutom ligger många av våra fastigheter nära havet.

Lita på Maraiso ett effektivt team av fastighetsmäklare som hjälper dig att förvärva din begagnade fastighet i Costa Blanca i Alicante. Vi ger dig den bästa professionella och personlig servicen så att du kan njuta av upplevelsen både när det gäller att söka och köpa ditt nya hem. I vår Köpguide hittar du hur enkelt det är att förvärva de bästa hem med utsikt över Medelhavet

Besök oss på Avenida Adelfas, 16 i Orihuela Costa, om du är intresserad av att njuta de bästa lyxfastigheterna i Costa Blanca. Du kan också kontakta oss via mail. Gå in på vår köpguide där kommer du att upptäcka hur lätt det är att köpa din begagnade fastighet där du ser Medelhavet i Costa Blanca Alicante med Maraiso.

< Tillbaka