Empresa Gestora de viviendas turísticas | Nº inscripción: EGVT-984-A

Återförsäljning Lägenhet i Cabo Roig Costa Blanca Alicante

23 Mär 2018

Erfarenheten av att leva i en liten kuststad, med alla faciliteter och tjänster som behövs och att samtidigt bli erbjuden en värld av alternativ med både nöje och avkoppling, det kan bara förbättras med en sak .... Det perfekta hemmet för att få uppleva denna erfarenhet. På Maraiso, vill vi att du ska veta att med en begagnad lägenhet i Cabo Roig på Costa Blanca i Alicante får du denna upplevelse..

Vi har arbetat i mer än tio år för att säkerställa att våra kunder, som förstorat Maraiso familjen, uppnå sin dröm om att bo i ett fantastiskt hus omgivet av en idyllisk miljö. I vår fastighetsportfölj hittar du de bästa begagnade hus, lägenheter eller bungalows på Costa Blanca och Orihuela Costa.

Hus utrustade med alla de detaljer som får dig att njuta av varje minut av din vistelse så att du kan vara avslappnad i din trädgård, poolen eller använda grillen som finns i de flesta av våra hem. Som vi sa, vi har hus för kunder som söker efter något annorlunda, något unikt. Och allt detta till bästa pris!

Njut av många golfbanor som finns i området, du kan även utöva olika sporter som omges av en naturlig miljö som finns på många ställen. Med en begagnad lägenhet i Cabo Roig, eller i någon stad på Costa Blanca kommer du också att ha tillgång till de bästa stränderna i den spanska Levante regionen eller njuta av en av de mest populära attraktionerna så som att utforska de bästa vin rutter i området eller tillbringa en shopping dag på La Zenia Boulevard, det största shoppingcentret i Europa.

Som ni kan se, när du köper en begagnad fastighet genom Maraiso, köper du inte bara en fastighet av en mäklare med de bästa husen i Costa Blanca, du får också tillgång till ett liv av avkoppling och nöjen i en av de mest eftertraktade platserna i världen på grund av dess klimat och miljö.

Om du vill veta mer om spanska levant, kontakta Maraiso via vår hemsida eller besök oss på Avenida Adelfas, 16 i Orihuela Costa, Alicante. Våra agenter kommer att var behjälpliga för dig, och hjälpa dig att hitta det perfekta huset, Maraiso din fastighetsmäklare i Orihuela Costa.

< Tillbaka