Empresa Gestora de viviendas turísticas | Nº inscripción: EGVT-984-A

Köp Återförsäljning Lägenhet i San Luis Alicante Costa Blanca

5 Sep 2019

Kan du tänka dig att leva mellan två sjöar som är naturliga underverk, i ett lyxhus med utsikt över havet och med alla tänkbara bekvämligheter?

På Maraiso erbjuder vi möjlighet att köpa en begagnad lägenhet i San Luis, på Costa Blanca i Alicante, en lugn liten stad mellan Laguna Salada de la Mata och Salinas, en sjö som får en rosa färg i solnedgången som erbjuder våra kunder möjlighet att njuta av en otrolig utsikt som är tillgängligt för väldigt få människor.

San Luis är en lugn liten by mellan Torrevieja och Ciudad Quesada, som på sommaren ser sin befolkning multipliceras med fyra, på grund av den stora tillströmningen av turism samt runt alla övriga städerna på Costa Blanca i Spanien. Om du funderar på att köpa ett begagnat hus och njuta till fullo av kusten som vetter mot Medelhavet, vi på Maraiso har det du söker.

Vi har i mer än tio år fått våra kunder att förverkliga sina husdrömmar på Costa Blanca. Om du tänker på ett hus med utsikt över havet, med trädgård och pool även med BBQ, i Maraisos portfölj kommer du att upptäcka hur du kan njuta av allt detta, i de bästa bostäderna till de bästa priserna hos din Fastighetsmäklare i Orihuela Costa, Alicante

I San Luis hittar du en blandning av avkoppling, komfort och tystnad och möjligheten att njuta av många olika fritidsaktiviteter. Bland annat de många golfbanorna i området, de fantastiska Costa Blanca stränderna eller barer, restauranger och nattklubbar mm, och La Zenia Boulevard, Europas största shoppingcenter.

Vi erbjuder den bästa professionella och individualiserad behandlingen till våra kunder. Hursomhelst de flesta medborgare i Costa Blanca, kommer från norra Europa, så att köpa ett begagnat hem i Costa Blanca är som ett litet äventyr, tack vare Maraiso blir det till ett nöje eftersom vi tror att vi inte kommer att ha framgång om vi inte arbetar varje dag för att göra din upplevelse så trevlig som möjligt. Du vet att vad du kan förvänta dig, de bästa råden och skydden från din fastighetsmäklare i Orihuela Costa för att få ert strandnära hem med Maraiso.

< Tillbaka