Empresa Gestora de viviendas turísticas | Nº inscripción: EGVT-984-A

Återförsäljning hus att köpa i Playa Flamenca Alicante Costa

17 Sep 2019

Om du vill bo i ett strategiskt läge mellan två orter som Punta Prima och Torrevieja, med tillgång till de bästa stränderna i den spanska Levanten och bostäder av högsta kvalitet till bästa pris i Maraiso har något att berätta.

För att köpa ett andra hem för försäljning i Playa Flamenca, Costa Blanca Alicante hittar alla faciliteter i Maraiso. Vi har de bästa fastigheter till salu second hand och helt nya till kust i Medelhavet. Med bostäder av alla slag, bungalows, lägenheter, stugor, villor och alla prisklasser, vi är villiga att se vårt sortiment av bostäder att hitta rätt hem för dig.

Du kan också ha råd och anvisningar av våra fastighetsmäklare. De är specialiserade på att tillhandahålla den bästa att veta i varje enskilt fall preferenser våra kunder mer individualiserad service. Endast på detta sätt för att uppnå den perfekta hemmet för varje situation.

Hur som helst, om det är något som alla bostäder som vi i Maraiso har gemensamt är deras närhet till Medelhavet, och de flesta av husen du kan välja oss erbjuder magnifik utsikt över havet, vilket ger överlägsen kvalitet bostäder. Också våra både nya och begagnade hus har många extrafunktioner såsom installation av luftkonditionering och uppvärmning, trädgård, pool och grill.

Lita vår fastighetsförmedling i Orihuela Costa och du kommer att få möjlighet att fortsätta vår Köpguide där du anger allt som behövs för att göra ett hus med utsikt över havet på Costa Blanca, eller köpa en begagnade bostäder på salu i Playa Flamenca Alicante Costa Blanca.

Kontakta Maraiso om du vill veta dispositionen av våra fastigheter med havsutsikt i Orihuela Costa och Costa Blanca. Vi ska vara glada att hjälpa till i sökandet efter ditt nya hem.

< Tillbaka