Empresa Gestora de viviendas turísticas | Nº inscripción: EGVT-984-A

Köp Off Plan Villa i La Zenia Torrevieja Costa Blanca | Nytt

12 Aug 2019

Utnyttja de möjligheter Maraiso erbjuder, din fastighetsmäklare i Orihuela Costa erbjuder dig en idyll på spanska östkusten som vetter mot Medelhavet. Om du väljer att köpa en nyproducerad villa i La Zenia eller Torrevieja på Costa Blanca, får du tillgång de bästa och mest prisvärda fastigheterna på hela Costa Blanca.

Lita på en byrå som har arbetat här i över tio år med att hjälpa kunder att hitta sina ideala fastigheter till bästa pris och med alla faciliteter i världen. Vi är medvetna om att förvärv av en fastighet i ett främmande land, för semester eller som permanent boende, är ett beslut som man bör tänka över noggrant, och med en individualiserad och professionell rådgivning som är avgörande om du valt rätt med både huset och med platsen.

Den här gången presenterar vi möjligheten att göra en investering av en nyproducerad villa i La Zenia, bara 900 meter från en av de bästa stränderna i regionen. Området är fullt av småhus och duplex samt några bostadsområden. Du kan enkelt och snabbt gå till alla barer och affärer i detta centrala område. Butiker, stormarknader, restauranger och pubar är villiga att ta emot nya svenska, skandinaviska, engelska eller tyska medborgare.

Dessutom har området det största shoppingcentret i Europa, La Zenia Boulevard. Ett magnifikt komplex av butiker, barer, restauranger och mycket mer som sträcker sig över mer än 16000 kvadratmeter. Med 150 butiker, shower, konserter och många andra aktiviteter, är La Zenia Boulevard ett favorit ställe för familjer som kommer till Costa Blanca och vill shoppa eller bara ha en trevlig stund.

Kontakta Maraiso och berätta vad dina önskemål och preferenser är för att skapa ert nya strandnära hem i Orihuela Costa. Du kan välja mellan att köpa en nyproducerad villa i La Zenia Torrevieja Costa Blanca eller något av våra begagnade hus. I varje fall kommer vi hjälpa dig att få hem dina drömmar.

< Tillbaka